Maija Asunta-Johnston

Wieniläisiä julkkiksia

05.07.2017

Muistattehan Itävallan Conchita Wurstin, joka voitti vuonna 2014 Eurovison laulukisat?
Seurasin silloin facebookista suomalaisten kommentteja, ne koskivat niin hänen ulkoista olemustaan kuin esiintymistään. Muistan, että kommenttien perussävy oli negatiivinen, kauhisteleva, joku kyseenalaisti jopa hänen laulutaitonsa. ”Nyt mennään kyllä liian pitkälle! Partainen nainen!”

Lue lisää...

Pertti Huusko

Taide - nautinto vai sijoitus?

29.06.2017

Eilen ilmestyneessä Ruovesi-lehdessä tuli selvästi esille, miten valtaisa taidetapahtumien kirjo on meneillään Ruoveden Noitakäräjien aikaan. Suurelle yleisölle Noitakäräjät markkinahumuineen ja muine viihdykkeineen lienee se kohokohta, mutta taiteen ystäville on tarjolla nautintoa yllin kyllin. Musiikkia on klassisesta musiikista harmonikka- ja viihdemusiikkiin ja räätälöityyn Suomi 100 konserttiin. Tarjolla on teatteria ja monipuolista maalaus-ja veistotaidetta ja vuosinäyttelyä. Itsekin maalaustaiteen ystävänä pidän myyntinäyttelyn Urheilutalolla.

Lue lisää...

Pirkko Leimu

Noitaikkuna: Mainio väline

24.05.2017

 Kyllä netti on sitten mainio apuväline, varsinkin jos sattuu olemaan kotona ukko, jolle ei ruoka meinaa maistua. Ymmärtäähän sen, kun vuodesta toiseen joutuu syömään samaa sotkua, vaikkakin omaa tekemäänsä. Ei se minullekaan aina maistu, kohteliaisuudesta syön. Pitäähän noidankin pysyä hengissä.

Lue lisää...