Ruoveden Osuuspankki jatkaa itsenäisenä

Päätös. Mäntän Seudun ja Oriveden Seudun Osuuspankkien osuuskuntakokoukset sekä Ruoveden Osuuspankin edustajisto käsittelivät kokouksissaan 26.10. suunnitelmaa pankkien yhdistämisestä. Yhdistyminen jää toteutumatta, koska Ruoveden Osuuspankin edustajisto ei kannattanut yhdistymistä. Mäntän Seudun ja Oriveden Seudun Osuuspankkien osuuskuntakokoukset olivat yksimielisesti yhdistymisen kannalla.

Kaikkien kolmen osuuspankin hallitukset esittivät yksimielisesti pankkien yhdistämistä. Yhdistämisen tavoitteena oli muodostaa Pohjois-Hämeeseen entistä vahvempi ja kilpailukykyisempi osuuspankki, joka turvaisi asiantuntevan ja tehokkaan asiakaspalvelun myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. 

– Edustajistolla on ylin päätösvalta, ja ratkaisu oli tämä. Nyt jatkamme toimintaa itsenäisenä osuuspankkina ja mietimme keinoja, miten pystymme parhaiten huolehtimaan asiakkaistamme muuttuvassa toimintaympäristössä, sanoo toimitusjohtaja Leena Selkee Ruoveden Osuuspankista.

Mäntän Seudun ja Oriveden Seudun Osuuspankkien hallitukset ja osuuskuntakokoukset olivat yhdistymisen takana, ja ne käynnistävät välittömästi hankkeen voimien yhdistämisestä kahdestaan. 

Julkaistu 26.10.2016 20:40