RuoSkAlle kotivoitto

Edustus. Lauantaina Ruoveden jäähallissa pelattu kamppailu sarjanousija Hiki-Hockeyta vastaan päättyi Atleettien 5–1 kotivoittoon.

Ottelua oli pelattu vasta 32 sekuntia kun kiekko löytyi ensimmäisen kerran tamperelaisten maalista kun puolustaja Mikko Keskinen karkasi keskeltä kahden Hi-Ho:n puolusjan ohi ja harhautti vieraiden maalivahdin. Atleettien sisäistä pistepörssiä johtava Henri Tokee siirsi isännät 2–0 johtoon ajassa 06.56.

Toinen erä oli maaliton vaikka vastustajalle tarjottiin yli 6 minuuttia ylivoimaa. Päätöserän alussa vieraat onnistuivat kertaalleen ohittamaan RuoSkA:n maalia vartioineen Niko Karttilan, mutta homma saatiin pidettyä kasassa ja viimeisen viisiminuuttisen aikana iskettiin kiekko kolmesti Hi-Ho:n maaliin. Lukuisat loukkaantumiset ovat sävyttäneet alkukautta ja välillä on ollut vaikeuksia saada edes kolmea kentällistä kasaan. Lauantain ottelussa paluun kaukaloon loukkaantumisen jäljiltä tehnyt Olli Ahonen iski maalin ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Runkosarja jatkuu tulevana lauantaina Ylöjärvellä Uplakersin vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 27. marraskuuta kello 15.

Julkaistu 14.11.2016 15:13