Inwidon toimitusjohtaja vaihtuu

Henkilöstövaihdos. Inwido Finlandia kymmenen vuotta luotsannut toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi luopuu tehtävästään ensi keväänä, kun hänen seuraajansa on valittu ja valmis aloittamaan.

- Vaihdoksen takana on kesän aikana kypsynyt päätökseni keskittyä toistaiseksi toiseen tehtävääni nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän pörssiyhtiö Siili Solutions Oyj:n hallituksen johdossa, Timo Luhtaniemi sanoo.

Emoyhtiö Inwido AB:n toimitusjohtaja Håkan Jeppsson antaa väistyvälle toimitusjohtajalle tunnustusta tehdystä työstä.
- Timon johtamana Inwido Finland on kehittynyt kiistattomaksi markkinajohtajaksi Suomen markkinoilla sekä kooltaan että kannattavuudeltaan.  Samaan aikaan Suomen liiketoiminta on vakiinnuttanut asemansa yhdestä parhaimmista myötävaikuttajista Inwidon kokonaisvaltaiselle menestykselle Euroopan markkinoilla., sanoo Jeppsson.

Inwido on ostanut ikkuna- ja ovialan yrityksiä ja yhdistänyt ne Inwido Finland Oy:ksi. Yhtiön tuotemerkit ovat Tiivi, Pihla, Eskopuu, Lämpölux ja Klas1, joita se valmistaa neljällä suomalaistehtaallaan Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä. Tukholmassa pörssilistattu emoyhtiö Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien valmistaja.

Julkaistu 28.11.2016 12:13