Kolme autoa kolaroi Mustajärvellä

Liikenneonnettomuus. Peltolantien risteyksen kohdalla Mustajärvellä sattui perjantaina puoli viiden jälkeen liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa.

Poliisin mukaan Ruoveden suunnasta tullut auto oli pysähtynyt tai lähes pysähdyksissä kääntyäkseen vasempaan pihatielle, kun takaa tullut auto törmäsi kääntymässä olleen henkilöauton perään.
Peräänajon voimasta kääntymässä ollut auto sinkoutui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Virtain suunnasta tulleen auton kylkeen. Onnettomuuspaikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä sekä pelastushelikopteri. Poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa.
Kantatie 66:n liikenne kulki onnettomuuspaikan ohitse yksikaistaisena.

Ruovedellä sattui liikenneonnettomuus myös torstaina viiden jälkeen, kun Ruhalantien ja Kuruntien risteyksessä tapahtui kahden auton kolari.
Virtain suunnasta kohti Orivettä ajanut parikymppinen nainen oli lähtenyt ohittamaan oikealta puolelta kahta henkilöautoa, jotka olivat kääntymässä vasemmalle Ruoveden keskustaa kohti.
Etummainen auto oli ryhmittynyt kokonaan vasemmalle kaistalle, mutta sen hieman yli parikymppinen mieskuljettaja päättikin viime hetkellä kääntyä oikealle Kurun suuntaan.
Tässä yhteydessä miehen auton oikea etukulma osui naisen auton vasempaan kylkeen. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Julkaistu 07.07.2017 18:34