Palossa vammoja nuorukaiselle

Sisä-Suomen poliisi tutkii lauantain ja sunnuntain välisen yön tapahtumia Ruovedellä. Ruoveden venesatamaan oli kokoontunut paikkakuntalaisia illan viettoon. Illan aikana yhden vuonna 1990 syntyneen mieshenkilön vaatteet olivat syttyneet tuleen tupakoinnin yhteydessä. Mies sai hoitoa vaativia palovammoja jalkoihin, käsiin sekä kasvoihin. Hänellä ei ole hengenvaaraa. Vuonna 1995 syntynyt miehen ystävä oli toiminut ripeästi, kaatanut miehen maahan ja alkanut välittömästi sammuttamaan palavia vaatteita. Hän sai siinä yhteydessä palovammoja käsiinsä ja selkäpuolelle. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Sosiaalisessa mediassa liikkuu tällä hetkellä tietoja siitä, että mies olisi sytytetty tahallaan tuleen. Suoritetussa poliisitutkinnassa ei ole tullut toistaiseksi esiin mitään sellaista, joka liittäisi tapahtumiin ulkopuolisia ihmisiä tai tahallista toimintaa. Asiassa ei ole aloitettu rikostutkintaa.

Poliisi pyytää paikalla olleita ilmoittautumaan ja kertomaan havainnoistaan lähimmälle poliisille taikka sähköpostilla osoitteeseen

Julkaistu 31.07.2017 12:34