Uutta puhtia elinkeinotoimeen

Valinnat. Ruoveden kunnan uudeksi kehityspäälliköksi on valittu Sirkku Mäkelä. Hän aloittaa työt 6. marraskuuta. Tehtävä on määräaikainen ja käsittää lähes kaikki elinkeinoasiamiehelle aiemmin kuuluneet työt. Uusien yritysten palvelemisesta vastaa puolestaan yritysneuvoja Vuokko Mäenpää. Hän työskentelee myös Virroilla vastaavissa tehtävissä.
 
Molemmat elinkeinotoimea vahvistamaan nimetyt naiset ovat ruovesiläisille hyvin tuttuja. Vuokko Mäenpää toimi Ruoveden elinkeinoasiamiehenä vuosina 2008–2013 ja sitä ennen monenlaisissa yritysneuvontatehtävissä
 
Sirkku Mäkelä on työskenteli yritysneuvontatehtävissä Virroilla vuosina 2002–2010 ja sen jälkeen lukuisissa elinkeinoelämän kehityshankkeissa. Hän oli vetämässä myös Löydä läheltä ja näytöltä-hanke sekä ValoVoimaa -hanketta.  Mäkelä on myös Ruoveden Yrittäjien puheenjohtaja. 
 
Yhdessä kunnanjohtaja Eeva Kyrönviidan kanssa kolmikko muodostaa elinkeinotoimen ytimen. Sitä vahvistetaan vielä marraskuussa matkailun- ja markkinoinnin osaajilla. Uusi elinvoimalautakunta antaa myös uutta potkua. 
Julkaistu 27.09.2017 08:40