K-Market Ruoveden kauppiaat palkittiin

Kauppiaspäivät. Vuoden 2017 parhaita K-Marketeja on palkittu. Alueensa parhaaksi K-Market kauppiaaksi valittiin kauppiaspariskunta Eija ja Jouko Ahonen K-Market Ruovedestä.

Palkinnon perusteina olivat erinomainen myynnin- ja asiakastyytyväisyyden kehitys, suunnitelmallinen toiminta sekä jatkuva oman toiminnan uudistaminen.

 Alueiden parhaita K-Marketeja palkittiin K-Market-ketjun kauppiaspäivillä tiistaina 23. tammikuuta Nokialla. Juhlaan oli kerääntynyt noin 100 K‑Market-kauppiasta ja kauppiaspariskuntaa Varsinais-Suomesta, Satakunnasta, Pohjanmaalta, Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Pirkanmaalta.

– Kauppamme selkeä vahvuus on henkilökohtainen asiakaspalvelu, eli kohtaamme asiakkaat tervehtien ja toiveita kuunnellen. Palvelun mahdollistaa sitoutunut henkilökuntamme, joka myös työskentelee täysillä kaupan menestyksen hyväksi. Kiitos henkilökuntamme, olemme luoneet kauppaan fiiliksen, että sinne on asiakkaiden aina kiva tulla, kertoo K-Market Ruoveden kauppias Eija Ahonen.

– Pienenä K-Markettina olemme tehneet kaupastamme oman näköisemme. Hyvän palvelun filosofiaamme kuuluu, että vähintään kerran otamme tuotetta hyllyyn, jota asiakas valikoimiimme toivoo. Näin saadaan testattua tuotteen suosio, jatkaa kauppias Jouko Ahonen.

– Olemme paikkakunnalta kotoisin, joten paikallistuntemuksemme asiakkaiden palvelemisessa on etu. Kauppaamme tullessa kauppiaan löytää lähes aina kaupasta, emännän aamuvuorosta ja isännän iltavuorosta, summaa Eija Ahonen.

Julkaistu 25.01.2018 10:39