Ilmianna Vuoden Noita!

Kukahan olisi se ihminen, jonka voisi ilmiantaa tämän vuoden Ruoveden Noitana? Noidan ehdottamisen aika alkaa käydä vähiin. Ilmiantoaika päättyy nimittäin ensi viikon perjantaina 25. toukokuuta. Tähän mennessä ilmoituksia on tullut vasta kourallinen. Ehdottaa voi ketä tahansa, joka on ansiokkaasti toiminut Ruoveden hyväksi tai tuonut pitäjälle myönteistä huomiota. Aikaisemmin nimettyjä Ruoveden Noitia ei voi valita toistamiseen ja myös Ruoveden Noitakäräjät ry:n johtokunta on jäävännyt itsensä.

Valinta on viiimevuotiseen tapaan kolmivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on ehdokkaiden ilmianto.  Ruovesi-lehti vastaanottaa ehdotuksia perjantaihin 25. toukokuuta saakka. Ilmiannon yhteyteen on hyvä antaa lyhyt perustelu, miksi juuri tämä ihminen pitäisi nimetä Ruoveden Noidaksi.

Vastauksia toivotaan mieluiten sähköpostitse osoitteella . Ne voi myös postittaa osoitteeseen Ruovesi-lehti, PL 2, 34601 Ruovesi tai tuoda toimitukseen. Ehdotukset on tehtävä omalla nimellä, mutta se jää pelkästään toimituksen tietoon. 

Ilmiantoajan umpeennuttua Ruoveden Noitakäräjät ry:n johtokunta valitsee ehdotettujen joukosta ne kolme, joiden välillä lopullinen äänestys käydään. Noitaäänestyksen tulokset uutisoidaan keskiviikkona 6. kesäkuuta. Tällöin kerrotaan myös, ketkä kolme heistä jatkavat loppuäänestykseen, joka alkaa Ruovesi-lehdessä samana päivänä ja kestää kolme viikkoa eli keskiviikkoon 27. kesäkuuta asti. Vuoden Noita julkistetaan Noitakäräjien ohjelmallisella markkinatorilla lauantaina 7. heinäkuuta.

Julkaistu 14.05.2018 17:44