Ruovesi-sukkarahat hyväntekeväisyyteen

Lahjoitus. Ruovesi-lehden syksyn villasukkakilpailun sukkien myyntitulot lahjoitettiin 11. joulukuuta Ruoveden kunnan vanhainkoti Kotirannan asukkaiden virkistysrahastoon. Kuusitoista kilpailuun osallistunutta sukkien kutojaa antoi omat kilpailutyönsä myytäväksi hyväntekeväisyyteen. Rahaa kertyi yhteensä 400 euroa.

– Sukat menivät kaupaksi lähes saman tien, kertoo sukkakilpailun ideoinut Ruoveden Sanomalehtiosakeyhtiön toimitusjohtaja Sanna Makkonen.

Komean lahjashekin vastaanotti Kotirannan osastonhoitaja Paula Laurila. Lahjoitusta vastaanottamassa olivat myös Mari Ahonen ja Emilia Lehtonen.
– Olen tosi onnellinen tästä lahjoituksesta. Meillä ei ole enää entisajan virkistysrahastoa, ja se kaikki mitä voimme täällä järjestää on ollut henkilökunnan aktiivisuudesta kiinni, Laurila kertoo.

Paljon on silti järjestetty ihan omin voimin, kuten esimerkiksi vanhojen tansseja ja sadonkorjuujuhlia.
– Haluamme tarjota asukkaillemme elämyksiä, pohtii Paula Laurila lahjoituksen käyttöä.
– Muitakin rahanreikiä kyllä löytyy!

Jouluvalmistelut ovat käynnissä myös Kotirannassa. Joka osastolla oli viime viikolla pikkujoulut. Kaikki pääsevät myös joulusaunaan ennen jouluaattoa. Siellä on tarjolla yrttikylpyjen lisäksi glögiä ja pipareita.
    Jouluna syödään tietysti myös jouluateria. Vapaaehtoisia on pyydetty auttamaan jouluruokailussa ja henkilökunnan soittavia puolisoita on pyydetty musisoimaan. Myös joulupukkia Kotirantaan odotellaan.

Sukkia hyväntekeväisyyteen lahjoittivat: Sointu Koivula, Tarja Alastalo, Anne Kojola, Lea Reini, Johanna Martikainen, Tellervo Setälä, Tytti Lohipuro, Virpi Huhtinen, Sirkka Kiuru, Sirkka Lindeman, Vappu Vuolio, Aune Ylinen, Teija Järvinen, Airi Paronen, Terttu Leppä ja Raija Riihimäki.

Julkaistu 17.12.2014 10:05