Kesän makupaloja

Kesä lähenee.

Etusivulla julkaisimme kesään kutsuvan kirjeen. Tervetuloa mökille -teemanumerossa esitellään kesän tapahtumia ja perehdytään suurmiestemme juhlavuosiin. 28-sivuisessa lukupaketissa on juttua myös metsäasioista.

Hei, Aino!
Piipahdin viikonloppuna Pihlajalahden mökillä. Siivoilin nurkkia ja tarkastin pihan talvituhot. Laituri oli säilynyt särkymättä paikoillaan, mutta vanhasta omenapuusta oli revennyt iso oksa.
Ruovesi-lehden mökkinumero oli löytänyt tiensä postilaatikkoon. Niin paljon on tulossa tapahtumia, että vaikea on valita!

Varasin jo pari lippua Musiikkia!Ruoveteen. Kiinnostaisiko sinua tulla kokemaan pääkonsertin tunnelmia Sofia Magdalenan kirkkoon? Sibeliusta ja Vivaldia näkyy olevan ainakin ohjelmistossa, ja kapellimestari Okko Kamun muistat taatusti edellisiltä kerroilta.
Voitaisiin mennä yhdessä katsomaan myös kesän näytelmä Pyynikkilään, Tuomas Kyrön komediaa. Samalla kannattaa poiketa Viljamakasiinin näyttelyissä – niitä on siellä ihan koko kesä. Meillähän on jäänyt tekemättä se Helvetinkolun kierroskin, vaikka aina siitä puhumme.

Kai tiesit, että Ruovesi täyttää tänä vuonna 150 vuotta? Saman verran on tullut kuluneeksi myös täällä vaikuttaneiden Jean Sibeliuksen, Akseli Gallen-Kallelan ja Alexander Aminoffin syntymistä.
Mutta on täällä monia muitakin merkkipäiviään viettäviä. Ihan pakko on päästä Jukka Linkolan kuuskymppisille Pihlajalahden Seurantalolle, jossa solisteina laulavat Eija Ahvo ja Susanna Haavisto. Ja eikun tanssikengät jalkaan ja menoksi!
Ilmoittele aikatauluistasi, niin päästään lyömään suunnitelmat lukkoon.
Mukavaa kesän odotusta! Kyllä se Tarjanne sieltä kohta saapuu höyrypilliään tuuttaillen.
Terveisin Minna

Julkaistu 01.04.2015 13:13