Uusi lasinleikkauslinja avattiin

Vihkiminen. Pohjoismaiden suurin ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido käynnisti Ruoveden tehtaallaan uuden lasinleikkauslinjan keskiviikkona (6.5.). Tehdasta on talven aikana laajennettu hallilla, jossa uusi linja palvelee erityisesti Pihla-ikkunoiden tuotantoa.

Ruoveden tehdas valmistaa suurimman osan yhtiön Pihla-ikkunoista, ja oma lasinleikkauslinjalla on tärkeä palveltaessa eri myyntikanavia. Kun ulkolasit leikataan tuotannon yhteydessä, vältetään lasien turhat välikuljetukset lastaamisine ja purkamisineen.
   - Ikkunoiden toimitusajat lyhenevät sekä joustavuus ja toimitusvarmuus paranevat, mikä tarjoaa kilpailuetua jälleenmyyjillemme, sanoo Inwido Finland Oy:n operatiivinen johtaja Antti Vuonokari.

Inwido konserni luottaa suomalaiseen tuotanto-osaamiseen, ja näytöt niin tehokkuudesta kuin korkeasta laadusta on noteerattu pääkonttorissa. Modernit tehtaat ja kolme vahvaa tuotemerkkiä tarjoavat hyvän pohjan kasvulle.
   - Olemme viime vuosien tapaan jatkaneet investointejamme kolmeen tehtaaseemme Suomessa. Tänä vuonna on jo ehditty avata Haapajärven tehtaalla uusi ikkunapuitteiden tuotantolinja sekä Kannuksen tehtaalla rakennusteollisuutta palveleva osaamiskeskus, sanoo Vuonokari.

Inwido Finland on alansa markkinajohtaja ja Ruoveden tehdas on sen suurin tuotantoyksikkö Suomessa työllistäen noin 200 työntekijää.

Lue lisää aiheesta ensi viikon Ruovesi-lehdestä.

Julkaistu 06.05.2015 17:34