Kunnanmestaruudet lyötiin viikonloppuna

Ruoveden Tennisseura järjesti avoimet tenniksen kunnanmestaruuskilpailut viikonloppuna urheilukeskuksessa. Mukana oli 10 pelaajaa. Kaksinpeleissä pelattiin 11 syöttövuoroa ja tarvittaessa 5–5 tilanteessa pelattiin tiebreak.
Miesten sarjassa Jussi Saarinen ja Vesa Urtti voittivat neljä otteluaan. Mestaruus ratkaistiin heidän keskinäisessä ottelussaan, jota Saarinen hienokseltaan hallitsi alusta alkaen. Urtti nosti pelinsä tasoa, mutta lopulta Saarinen voitti mestaruuden voittaen Urtin niukasti 6–5. Urtti sijoittui toiseksi. Kolmanneksi pelasi itsensä Petteri Lähteenmäki, jonka Urtti voitti tiukan väännön jälkeen 6–5. Muille sijoille pelasivat itsensä kesäasukkaat Ville Valkealahti, Jussi Luoto ja Antti Teisala.

Miesten 35-sarjassa kaikki viisi pelaajaa saalistivat vähintään yhden voiton. Sarjan tasaisuudesta kertoo myös se, että Kari Kangaspeska, Vesa Urtti ja Jussi Saarinen hävisivät kertaalleen, mutta sarjan voitti pistelaskennan jälkeen hienoja peliotteita esittänyt Kangaspeska, toinen oli Urtti ja kolmas Saarinen. Muilla sijoilla olivat Lähteenmäki ja Markku Jousmäki.
Miesten 45-sarjassa voiton vei Saarinen ennen Kangaspeskaa; keskinäisessä ottelussa Saarinen oli parempi  tuloksella 7–4. Urtti oli kolmas ennen Jousmäkeä, joka yllätti omassa ottelussaan Saarisen lukemin 9–2.

Nelinpelisarjassa otteluvoittoon vaadittiin kaksi erävoittoa. Urtti/Lähteenmäki-parin yhteispeli tuotti hedelmää ja he voittivat kaikki neljä otteluaan niukasti, mutta varmasti. Kangaspeska/Saarinen sijoittuivat kahdella voitollaan toiseksi. Niinikään kahteen voittoon ylsivät kolmanneksi pelanneet Teisala/Luoto ja sekä neljänneksi sijoittuneet Hanna ja Leo Tolonen. Viidenneksi sijoittuivat Jousmäki/Valkealahti, jotka saalistivat kuitenkin kaksi erävoittoa.

Kesän viimeinen tennisturnaus pelataan lauantaina 22. elokuuta, jolloin on vuorossa avoin nelinpeliturnaus.

Julkaistu 05.08.2015 09:19