Musiikkia! Ruovesi sai uuden ilmeen

Kamarimusiikki. Musiikkia! Ruovesi -kamarimusiikkijuhla soi tulevana kesänä 11. kerran. Juhannusta seuraavan viikon tiistaina alkava tapahtuma on saanut uuden visuaalisen ilmeen.

Uuden festivaalitunnuksen suunnitellut Päivi Koipijärvi kertoo, että uusi visuaalinen ilme on syntynyt luonnon ja kulttuurin elementeistä.
– Värit heijastavat paikallista luontoa, metsiä ja järviä. Ruoveden kansallismaisemasta ja vahvasta kulttuuriperinnöstä syntyivät laineet, nuottiviivasto, joka herää eloon musiikkijuhlilla, Koipijärvi kuvailee.

Kesän 2016 konserttiohjelma julkaistaan helmikuun alussa. Ohjelma on kasvanut kymmeneen konserttiin. Tulevan kesän esiintyjiä ovat bassobaritoni Juha Uusitalo, viuluvirtuoosi Segey Malov, pianisti Jan Michiels, sellisti Samuli Peltonen, näyttelijä Carl-Kristian Rundman ja berliiniläinen Atrium-jousikvaretti.

Lapsiperheitä ilahduttaa tänä vuonna kirjailija Eppu Nuotion musiikkisatu, joka saa kantaesityksensä Sointulassa. Nuorisoa myös kannustetaan konsertteihin 10 euron hintaisilla alennuslipuilla.

Julkaistu 21.01.2016 12:39