Elävät patsaat käänsivät kylkeä Noitien Yössä

Laivaranta. Ruoveden teatteriyhdistyksen elävät patsaat ihmetyttivät ja vähän pelottivatkin Noitien Yössä, sillä patsaiden pataa kohti hiipiessä kolikonheittäjien ilmeet olivat kovin vakavat.

Välillä kolikoitten kilahduttamista piti juontajan vähän herutella, mutta aavemaisen tunnelman   synkät hahmot onnistuivat Yrittäjien telttaan luomaan. Vaalea“kuollut tyttö” nalleineen oli Sanni Salkosalo, viikatetta huiskivat mustanpuhuvat Eissi Kauppinen ja Hanna Kallionpää. Kolhona kissana patsasteli Enni Verkkala.
Elävänä patsaana esiintyminen oli teatterilaisille ensi kerta. Taitavasti koostetuissa puvuissa teatterilaisia avusti Hanna Saarinen.
– Kiva tehdä välillä jotain erilaista, kommentoi kahletta kantava Hanna Kallionpää.

Lasten hauskuudeksi Noitien Yössä oli pomppulinna, talutusratsastusta Ruhalan tilan hevosilla sekä MLL Ruoveden rastirata Virvatulten jäljillä. Stoolin Partiolaisten puuhapisteellä piti pelilautaa keikuttelemalla saada pallo oikealle reitille. Jos elämässä ei tuntunut olevan tarpeeksi jännitystä, sitä sai hankittua Yrittäjien arpalipulla tai jossakin markkinatorin onnenpyöristä.

Torilla oli tarjolla herkkujen lisäksi niin kosmetiikkaa, saippuoita, käsitöitä, aurinkolaseja ja hawaijiseppeleitä kuin villisikahampurilaisia Helvetistä. Vilppulan veneilijöiden s/s Kotvio II risteili illan aikana kahteen otteeseen Kautun kanavan ohi. Iltaruskoon mennessään viheltävä höyrylaiva sai nostalgiselle mielelle. Kun ilta kunnolla pimeni ja Kotvio II lähestyi viimeisen risteilyn jälkeen Laivarantaa, saatiin nauttia ilotulituksesta täysikuun kajossa.

Lisää Noitien Yöstä keskiviikon lehdessä.

Julkaistu 23.08.2016 17:16