Vanhan noidan viimeiset aatokset

Viimeinen rutistus ennen ansaittua kesälomaa. Käräjäviikosta on selviydyttävä vähintäänkin tyydyttävin arvosanoin, sitten voin huokaista.


Syksyllä aloitin Noitakäräjien johtokunnan kuunteluoppilaana. Sittemmin varsinaisena jäsenenä aloitimme työstämään kuluvaa käräjäviikkoa heti kesän taitettua syksyyn.
Halusimme jotain uutta, mutta halusimme säilyttää myös vanhaa. Tälle kesälle kehitimme uutena kansanedustajien turpakäräjät, vanhaa on perinteinen käräjätori esiintyjineen, mutta uutta on Kikka Laitinen.
Uutta sekä vanhaa edustaa Sinun sielus’ päälle -pienoisnäytelmä Lieroisesta.

Minulle tärkeä tapahtuma on myös perjantainen Noitarock. Tapahtuma on muuttanut muotoaan melkoisesti parhaista vuosista, mutta on hienoa, että tapahtuma on säilynyt.
Muuten viikkoni huipentuu lauantaiseen Vuoden Noidan julkistamiseen. Noidan valta vaihtuu, hyvä niin, sillä nyt on tullut heiluttua taikasauvan ja loitsupadan äärellä ihan riittävästi.
Kuulemma noituudella on osansa myös jalkapallon MM-kisamenestykseenkin – lähes kaikki voittajaehdokkaat on saateltu kotimatkalle! Noitaahan on helppo syyttää...

Nyt vetäydyn luolaani miettimään saatesanoja uudelle velholle. Luutaani (imuriani) en luovuta, sillä on vielä paljon tehtävää. Jotain kannustavaa ja neuvoa antavaa kuitenkin yritän saada sanotuksi, näin hänen olisi helpompi ottaa tehtävä vastaan. Kovin montaa tällaista minä itse -oppinutta ei tämä kylä kestäisi!
Kiitos ihanat ihmiset tästä vuodesta ja oikein aurinkoista loppukesää! Nautitaan lomasta tai töistä – ihan miten vain!

Julkaistu 04.07.2018 13:36