Vappu vietetty, kesä voi alkaa!

Kesä, kenties suosituin vuodenaika? Ruovedellä elämä tuplaantuu kesäisin, on paljon tapahtumia ja väkiluku kasvaa reilusti.

Nyt vappuna  ihmiset viettivät aikaa yhdessä, nuoret sekä vanhemmat. Oli taas ilo nähdä paljon ihmisiä Ruovedellä.

Myös moottoripyöräilijät alkavat jälleen poiketa paikkakunnalla. Syynä siihen ovat Ruoveden upeat maisemat. Olen itse monta kertaa kysynyt ulkopaikkakuntalaisilta moottoripyöräilijöiltä, mistä he tietävät Ruoveden?

Monesti vastauksena on ollut: Muroleen kanava ja Laivaranta. Puitteet molemmissa paikoissa ovat kaikin puolin hyvät. Eli palaute Ruovedestä on ollut lähes joka kerta positiivista.

Täällä Ruovedellä meillä on kesäisin mahtava tapahtumatarjonta: Noitien yö, Noitarock sekä Noitien kymppi ja paljon muuta. Kun luin Ruoveden tapahtumista lehdestä, huomasin että täällähän on lähes joka viikko jotain tapahtumaa. Jotkut väittävät, että täällä ei tapahdu mitään– kylläpäs tapahtuu!

Tämän vuoden Noitarock järjestetään taas ilmaisena puistokonserttina, mikä mielestäni on erittäin hyvä asia, koska silloin kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.

Kesäloma on taas lähellä koululaisia. Jokainen meistä varmasti toivoo pitkää ja kuumaa kesää. Vappupäivänä  Iltalehti kirjoitt: "Aurinkorasvat esiin". Toivotaan, että tämä pitää paikkansa.

Osa nuorista pääsee kesätöihin, osa rentoutuu ja valmistautuu tulevaan kouluvuoteen. Jokainen viettää kesää omalla tavallaan.

Kesäisin on myöskin paljon omaa aikaa. Kaveriporukat kokoontuvat lähes jokainen ilta. Sitä kultaista nuoruutta vietetään yhdessä.

Tekevälle kyllä riittää Ruovedellä puuhaa. Jo yksin Ruoveden luonto tarjoaa mielettömät puitteet retkeilyyn sekä kalastukseen. Kaikki harrastusmahdollisuudet ovat olemassa sekä paljon muuta toimintaa tarjolla.

Superpesisottelu nähdään myös tänä kesänä pesäpallokentällä. Kaikki toiminta tällä kylällä on hyödyksi meille ruovesiläisille.

Frisbeegolfrata urheilukentällä on ainakin ollut jo kovassa käytössä. Uusi hyppytornikin löytyy uimarannalta. Kyllä täällä tekemistä riittää!

Hyvää kesää kaikille!

Julkaistu 03.05.2016 17:05