Sirpa Huhtinen palkattiin vanhainkoti Kotirannan keittiölle helmikuun alusta. Hän hoitaa kolmen osaston ruokatilaukset ja tiskit. Valmis ruoka tulee terveyskeskukselta lämpölaatikoissa.
Terhi Kääriäinen
Kotirannassa on menty Voimian ruokalistoilla reilut kaksi kuukautta: Kiisseliä kyllä riittää, mutta miksi ihmeessä vanhuksille tarjotaan kevytjuustoa ja rasvatonta viiliä?
Osastonhoitaja Sari Ahvenjärvi kertoo, että ilmoitus keittiön lakkauttamisesta tuli Kotirantaan noin kolme viikkoa ennen vuodenvaihdetta. Kaksi keittiötyöntekijää siirtyi töihin terveyskeskuksen keittiölle, mistä ryhdyttiin kuljettamaan valmiit lounaat ja päivälliset vanhainkodille.
JATKA LUKEMISTA KIRJAUTUMALLA
Olen jo tilaaja
Hanki lukuoikeus
